YOUNG FIRE

Young Fire és un grup de rock alternatiu nascut a l’illa d’Eivissa l’estiu del 2015. El duet inicia la seva trajectoria conjunta en format acústic, actuant en diverses sales i esdeveniments tant a Eivissa com a Barcelona, ciutat on creixen musicalment en un circuit més underground.

El darrer any han estat treballant en el seu EP debut, apostant per un canvi d’estil en comparació al format acústic que havien presentat fins les últimes dates. Amb Ainhoa Widder a la veu i guitarra rítmica i Johan Alz Martin a la guitarra solista i teclats es crea un so eclèctic a cavall entre el rock alternatiu i el trip hop reminiscent de la decada dels 90. Les bases electròniques generen espais per a unes guitarres amb més actitud, que juntament amb una veu etèrea i melòdica creen un so molt personal dins l’escena actual.

El projecte comprén des del rock alternatiu amb influències com Pearl Jam, Radiohead, Jeff Buckley o Thrice, fins al trip hop, influenciats per els que foren precursors en la creació i evolució d’aquest gènere com Massive Attack, Portishead i Hooverphonic entre d’altres.
Altres artistes que han marcat l’estil de la banda son London Grammar, Depeche Mode, Daughter, Ex:re, Death Cab for Cutie, Karnivool, Enter Shikari, Papa Roach, Blind Melon, TesseracT, Paramore o Foo Fighters.

Formació

Ainhoa Widder, veu i guitarra rítmica
Johan A. Martin, guitarra solista i teclats

Contractació