JULES

JULES és el projecte i nom artístic del músic barceloní Juli Farfán. És un projecte de bandautor, (cantautor que acostuma a acompanyar-se d’altres músics, segons les circumstàncies), que es mou entre el pop, el rock, l’indie, el folk i la cançó d’autor; i el resultat d’aquesta combinació són unes cançons que estan farcides de melodies contagioses, ritmes variats i de vegades atípics, unes harmonies ben treballades, i unes lletres que bé poden ser punyents i reivindicatives o bé poden tractar de temes quotidians amb tendresa.

Tot i que les seves influències musicals vénen més de bandes que no pas de solistes, el gust per la paraula l’ha dut a guanyar diversos premis a concursos de Cantautors, com els de Viladecans i d’Horta-Guinardó (1er Premi, com a Juli Fargo); Sant Joan Despí (2on Premi, com a Dr.Fargo); i Cançó de Salitja (Premi Votació Popular, com a Jules). També, amb banda, el Premi Votació Popular del Sona9 (com a Dr.Fargo); i el Premi Aglà del Festival Vesprades sota l’Alzina (Fonollosa) , el 2on Premi al concurs Vinebresona i el Premi Embarraca’t al Concurs Joan Trayter (Figueres, 2018) , els tres com a JULES.
Concerts destacats

Ha tocat a diverses sales de Catalunya i Espanya i a Festivals com ara Acústica de Figueres, Aphonica de Banyoles, La Mercè (BCN), Toc de Corn (Cornellà Ll.), MUDA (Petit Burg), Vesprades sota l’Alsina (Fonollosa), Quan Cau La Nit (Matadepera), Fent l’indie! (Casa Elizalde, BCN), Festes de Gràcia, Festes del Poble Sec, Festes de Cerdanyola del Vallès, BCN Vintage Market, ÚS Festival (BCN), Festival Embarraca’t, Figueres.

La proposta de JULES és molt versàtil, i es pot presentar en diferents formats, segons les característiques de l’espai: pot encaixar a diferents esdeveniments, des de Festes Majors (versió més elèctrica i enèrgica), a festes més íntimes o events de petit format (versió de trio, canviant la bateria per calaix, caixa i plat) i es fa més acústic tot plegat. Així mateix, donat que les lletres tenen molta importància, pot encaixar en cicles de música d’autor també, on es presenta en solitari o format de duet acústic amb veu i guitarra i un altre instrument.

JULES ha publicat tres discos, “S’ha de reiniciar” (Right Here Right Now, 2013) i “Vers la llum” (Petits Miracles / Música global, 2015), i “Polígons” (Petits Miracles, 2018) i enguany té previst publicar el seu 4rt LP “10 maneres de viatjar sense bitllet”(RHRN).

Formació

Juli Farfán, veu
Iván Morales, batería i percussions
Álex Álvarez, baix
Ignasi Miranda, guitarra
Fedor Veselov, piano/teclats
Aloma Ruíz, violí
Manel Gil-Inglada, guitarra

Contractació

Culturae – Eduard Sant
esant@culturae.cat
653 169 515