IVETTE NADAL

Ivette Nadal és una cantautora i poeta de Granollers. La seva carrera als escenaris comença al 2007, autoeditant-se i component els treballs musicals “Guerres Dolcíssimes”, “A l’esquena d’un elefant”, “Mestres i amics”, “Tornar a Mare” i el poemari “Camí Privat”.
Poc a poc va passar de presentar els seus discos a bars i altres espais de Catalunya a actuar en espais com l’Auditori de Barcelona, el Festival Cruïlla, el Barnasants o el Palau de la Música Catalana.

El seu segon treball “A l’esquena d’un elefant” va ser escollit entre els 10 millors discos de 2010 segons radio4Al 2011 va col·laborar en el disc de Manolo Garcia i van actuar junts per La Marató de Tv3 i al Teatre Coliseum de Barcelona.
El seu treball “Mestres i amics” va recollir molt bones crítiques del directe i va ser escollit per votació popular dels 10 millors treballs en sis categories dels Premis Enderrock de 2013.
Després d’un any de recuperació aconsegueix amb èxit editar el nou treball “Tornar a mare”. Àlbum que compta amb la col·laboració vocal de Manolo Garcia al tema “No saps el mal que em fas” i de Joan Colomo al tema en “Aquest parany”.

Ara ens presenta “En nom de la ferida” al costat del compositor i multiinstrumentista Pascal Comelade.

Formació

Ivette Nadal, veu

Contacte