FOUR FLAGS

El nom del grup amb residència al Principat d’Andorra Four Flags, es deu a l’origen dels seus components: quatre nacionalitats, que comparteixen un projecte i gustos musicals variats, que van des de Ramones, U2, Foals, The Cure, Johnossi i Placebo entre d’altres.

Des del seu primer assaig, al voltant del 2013, la composició pròpia va ser un objectiu principal, com la necessitat de donar ales a la seva creativitat.

La primera posada en escena en públic fou el Festival Dijous de Rock a Andorra el 2015.

Després d’una aturada que va durar quasi dos anys i després d’un parell de canvis en la formació, el desembre del 2017 el projecte tornà a arrencar de manera més seriosa.

El 2018, el grup va participar a dos festivals locals a l’aire lliure com són el Jambo Street Music i l’Andorra Shopping Festival, on varen interpretar el seu repertori que en el mateix any es convertiria en el seu primer àlbum d’estudi: Virtus Unita Fortior (RHRN).

L’àlbum esta composat per 12 temes d’autoria pròpia, que reagrupen les influències musicals que representen a cadascun dels components del grup. El resultat d’aquesta mescla es un estil indie-rock amb variació d’intensitats i amb lletres en anglès.

L’àlbum es va presentar de manera oficial el 23 de febrer del 2019 en un concert al Fòrum del FNAC Andorra.

Al llarg del 2019, Four Flags ha realitzat concerts al Hard Rock d’Andorra, el PANGEA de Barcelona y la seva segona participació al Jambo Stree Music d’Andorra

Aquest mateix any, també ha estat seleccionat el tema “By myself” per a interpretar amb l’Orquestra de l’Auditori Nacional d’Andorra al Concert de Primavera, juntament amb altres músics del país.

Posteriorment, el grup ha participat en un concert d’estiu a la Parroquia de La Massana també a Andorra, i que ha servit com a presentació del nou baixista Edu Cunha, qui ha substituït a Jordi Díaz

Un dels temes de l’àlbum titulat “Perfect Sound” ha sortit en un dels episodis de la primera temporada de la sèrie de televisió catalana de TV3 titulada “Les de l’hoquei” de la que Netflix ha adquirit els drets d’emissió per a la plataforma.

Formació

Riccardo Sandrini, veu (ITA)
Chris D’Annunzio, guitarra (ARG)
Lucas Barreiro, guitarra (POR)
Edu Cunha, baix (ESP)
Martín Blanco, bateria (ARG)

Contacte