Sof_Signal 

Originada a Barcelona a la fi de 2022, Sof_Signal és una banda composta per quatre estrangers que han trobat la seva llar a la ciutat catalana.

El irlandes Conor Herbert (veu principal, guitarres, sintetitzadors) i el nadiu de Wolverhampton Rob Jones (guitarres i veu) compositors i fundadors de la banda, lluiten per depassar els límits i anar més enllà de les estructures convencionals del genera indie-rock.

El seu estil exclusiu, fosc i melancòlic encara que a vegades estimulant, té com a objectiu obrir nous camins en l’univers post-indie, incorporant estructures complexes, canvis de temps i estesos instrumentals per a portar als seus oïdors a un cosmos inesperat d’inspiració.

El grup se solidifica quan el bateria californià Cameron Adams i el baixista anglès Pat Corscadden es van unir al duo i va néixer Sof_Signal. Els ritmes pulsantes i feroços de Cameron impregnen d’energia la cançons de la banda de manera implacable, mentre que la manera de tocar l’el baix de Pat fluctua entre melodies delicades i autenticitat en brut.

El seu primer EP titulat “Exits“, amb portada dissenyada per Pol Rodellar (Mujeres), ho podran trobar en totes les plataformes digitals al gener de 2024. Ara com ara, estan a punt de llançar els primers singles del EP, videoclip i fent els seus primers passos en el vibrant món de música en directe de Barcelona, perfeccionant el seu so i establint les bases del que serà un futur brillant.