LAND OF COCONUTS

Catalunya

Land of Coconuts llença el seu tercer disc d’estudi titulat Vɘritats (Right Here Right Now, 2022). Les cançons de Vɘritats tracten temes d’actualitat que ens afecten a tots i totes, com la violència masclista, les sensacions de soledat i aïllament, la construcció del propi futur i, per descomptat, l’amor. El disc suposa, a més a més, un aprofundiment en el so del grup, amb una major presència de sons electrònics i una modificació substancial del registre vocal, cada vegada més coral. Tot i això, Land of Coconuts no perd un dels seus principals trets distintius que és la contundència de la seva proposta, la qual es recolza en unes guitarres poderoses.

Land of Coconuts navega entre el pop optimista i el rock amb coloracions power pop. El seu so es caracteritza per les bases heterogènies, les guitarres contundents, l’ús de sintetitzadors i unes lletres que barregen diferents mirades sobre la realitat que ens envolta i les relacions que en ella hi construïm.

El grup edita el seu primer LP titulat Mondays’ Tales (Autoeditat 2015) el 2015 i el 2018 el seu segon àlbum Playtime (Microscopi 2018). En aquestes mateixes dates publica dos senzills en català: Silenci (Autoeditat, 2015) i Les Hores (Microscopi, 2018).

Land of Coconuts ha realitzat diverses gires per tot el territori nacional amb concerts a sales com Razzmatazz, Sidecar i Luz de Gas (Barcelona), Mariscal (L’Estartit), Taboo i Costello Club (Madrid), Sputnik (Solsona), El Cau (Tarragona), Mercat de Música Viva de Vic (Vic) o Creedence (Zaragoza). Entre els seus guardons destaquen els 1ers premis al concursos SINTONIA de la FiM de Vilaseca 2013 i Altaveu Frontera 2016, el 2n premi al concurs Pop-rock Villa de Laredo 2015, el 3r premi al concurs LIVE Luz de Gas 2014.

Formació

Miquel Gené, teclats i cors
Francesc Sardà, baix i cors
Roger Domínguez, veu principal i guitarra
Marc Sánchez, guitarra i cors
Toni López, batería i efectes digitals

Contacte

Eduard Sant i Chalois
653 16 95 15
esant@culturae.cat 
culturae.cat