ITZIPA

Itzipa és un projecte musical emergent que es mou per l’arrel tradicional agafant tant sons mediterranis com d’arreu del món. La seva essència parteix del joc de les veus d’Anna Jané i Clara Sorolla, veus que vesteixen les paraules amb música pròpia i que s’entrellacen amb la guitarra de Pau Duran Gual, el contrabaix de Sandra Ruibal i la percussió de Dídac Moral.
Tot va començar al gener del 2016 quan l’Anna i la Clara es van conèixer a l’escola de música del Taller de Músics. En aquell moment, la Clara estava escoltant a Perotá Chingó, un grup argentí també liderat per dues dones, i van decidir iniciar un nou projecte amb les veus com a element fonamental juntament amb l’Enric, el Jordi i el Ferran. Amb la voluntat de professionalitzar-lo per aportar nous sons dins el panorama musical català, van guanyar el concurs Llumplugged 2017 del Voilà! de Manresa, actuar a El Pumarejo i a la Sala Fizz de Barcelona, a la Bauhouse de Terrassa, a La Pua – Oficina Musical de Sant Cugat del Vallès i a la Festa Major i al Kursaal de Manresa a  mesura que la banda canviava fins a formar la que tenen actualment amb la Sandra, el Pau i el Dídac.

Estatz és el seu primer treball discogràfic amb el qual consoliden el seu projecte i alhora l’impulsen cap a nous circuïts i festivals. És on el temps es transforma en matèria i la matèria es transforma en temps. On la música és emocions i les emocions són música.”Amb Estatz volem arribar a les persones perquè transitin amb nosaltres en aquest viatge de sensacions i sentiments que ens fan canviar, que no ens deixen indiferents, i alhora ens defineixen.

Formació

Anna Jané Dern, veus
Clara Sorolla Lupón, veus
Sandra Ruibal Puertas,  contrabaix
Pau Duran Gual,  guitarra
Dídac Moral Solsona, percussió

Contractació