FINA

Nascut a Barcelona, vinculat des de sempre al món associatiu, lleure, música, ecologisme i feminisme. Fina ha viscut a Sta Coloma de Farners, Viladrau i des de fa més de 10 anys a Girona on va començar a desenvolupar la seva faceta d’artivista; músic i activista social.
Es creador i coordinador de l’associació Mmm’agrada (www.mmmagrada.com) que treballa per la inclusió social a través del lleure i de la cultura. Els seus programes més significatius són el programa IDEA (Inclusió de la Diversitat, Educació i Apoderament), que treballa per la inclusió social de persones amb diversitat funcional a  través de la seva participació en activitats de lleure i culturals, i l’apoderament del col·lectiu que formen amb aquestes famílies, així com la sensibilització i la formació de la societat en general en l’acompanyament d’aquest col·lectiu en l’àmbit del lleure. Un altre programa és el cicle “Mmm’agrada Molt la Música” a Girona, un cicle de concerts estable que ofereix un escenari professional a creadores/ors del territori per oferir la seva proposta, amb tots els mitjans necessaris, en un espai per a tots els públics i adaptat a la diversitat funcional.
El seu activisme l’hi ha aportat el reconeixement merescut esdevenint assessor de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya en inclusió d’infants i joves amb diversitat funcional dins del programa l’estiu és teu. Igualment altres entitats significades del sector del lleure compten amb en Fina per a fer xerrades, tallers i formacions al voltant de la inclusió i la participació.
La proposta d’en Fina va néixer a Sant Daniel (Girona). Després de la presentació a l’Auditori de Girona el Març d’enguany, la gira #Inconformista ja ha tingut més de 30 concerts, amb un gran reconeixement dins i fora del territori gironí. Actualment en Fina segueix la gira mentre treballa en el seu segon disc que veurà la llum a finals de 2020 o principis de 2021.

Formació

Fina, guitarra i veu

Contacte