BRUNO ORO

Bruno Oro, va estudiar a l’Escola Costa i Llobera. Va estudiar Art dramàtic a l’Institut del Teatre, on es va llicenciar el 1998 i posteriorment a la Rose Bruford College of Drama de Londres. Va començar la seva carrera professional a principis dels anys 2000. En el 2000 es va incorporar a l’equip del Minoria absoluta de RAC 1 com a imitador. Aquest programa radiofònic de sàtira política va guanyar el Premi Ondas el 2006. Més endavant va participar ens les adaptacions televisives del programa: Las cerezas a TVE, Miré usté a Antena 3 i Polònia a TV3. Aquest últim programa va assolir un èxit d’audiència que li van merèixer un altre Premi Ondas, entre altres reconeixements.

Durant el 2008 s’incorpora a El matí de Catalunya Ràdio, amb la secció setmanal «Petits remeis per a gran histèries», i a finals d’aquest mateix any debuta com a cantant i compositor musical amb l’estrena del seu primer disc, Napoli. El 2011 va sortir el seu segon disc Tempus Fugit, on canta en català, castellà i italià. El seu tercer disc, Viatge de l’home que esturnuda, es presentà el 2014.

“Mr. Dream” (RHRN), enregistrat el 2017, representa un gir radical a la carrera d’en Bruno. Mr. Dream és una mostra de la seva passió per la música negra, i presenta una mescla de ritmes dance, pop i funk. El single “I’m your DJ”, un duet amb la cantant Sara Pi, és també el debut d’en Bruno al saxo. El disc també inclou “Bluthney”, una canço d’amor al seu centenari piano, i “Barna”, un homenatge al seu lloc de naixement.