Àlex Jassé

Àlex Jassé debuta en solitari després d’anys com a membre de diversos grups
Ha obert el calaix on guarda les cançons i han sortit en desbandada, brollant en abundància i diversitat. Fa anys que l’Àlex Jassé (Barcelona, 1986) col·labora en la composició i toca la guitarra i el baix en grups com Karabash, Síbaris o Blues Social Club. Ara debuta en solitari amb ‘No m’ho puc creure’ (Right Here Right Now, 2023), una selecció de 16 temes sobre sentiments, persones, contradiccions, el sentit de la vida o el sistema actual.
Produït i arranjat per José Soto, company de Jassé a Karabash i líder del grup, el disc manté l’estètica indie pop característica de la banda. Les mescles són a càrrec de Miguel Rodríguez i Joan Peiron, que és també el responsable de la masterització de l’àlbum.
Les portades del disc i dels singles són collages de Laura Gómez. Presenten escenes surrealistes amb una barreja de paisatges naturals, elements espacials i dones que semblen sortides d’una pel·lícula dels anys 60 o 70. L’objectiu, segons l’autora, és “reflectir l’esperit crític i que ens convida a replantejar-nos les coses d’algunes cançons del disc”.