ABEL MUNNÉ

Abel Munné és un cantautor del Maresme que presenta el seu primer treball Tots 2 Junts (RHRN,2019). Al disc trobem dotze temes carregats d’energia positiva, amb pinzellades de blues, rock i folk. Les cançons, escrites en català i anglès, deixen entreveure influències com ara John Mayer, Jason Mraz o Michael Bublé.

El primer single del disc, “Matins”, ens fa reviure l’amor en la seva vessant més quotidiana, recolzant-se sobre un melós coixí de piano, guitarres i cors. El videoclip presenta la història d’amor entre dos artistes que utilitzen l’art per a transmetre un missatge transcendental que, recolzant-se amb una vella tradició japonesa, representa la ferma unió que existeix entre els dos.

Al igual que “Matins”, els 11 temes restants del disc troben el seu origen en moments molt personals de la vida de l’autor i aborden una gran varietat de temàtiques; peces carregades de bones vibracions com “Matins”, “Somiatruites”, “Miro amunt” o “Ella”, passant per l’optimisme en moments delicats amb “Petita” i “Ticket to Japan”, fins a l’enyorança més profunda de “My Easter Star”.

Tots 2 Junts és un treball ple de força tant pel missatge de les seves lletres, com també per un ampli contingut vocal i instrumental: Guitarres i pianos que abracen melòdicament la base rítmica sobre la que es teixeix un minuciós entramat de cors i harmonies que acompanyen la veu del cantautor.

El treball s’ha enregistrat a Ophiura Studios, mesclat per Leo Pascual i masteritzat a Metropolis Studios de Londres.

Formació

Abel Munné, guitarra i veu

Contractació

Joan Masdéu
609343952

www.senyalsdefum.cat/